Παναθηναϊκός: Αξιόπιστος, φτηνός, αυθεντικός πλέι μέικερ!

Παναθηναϊκός: Αξιόπιστος, φτηνός, αυθεντικός πλέι μέικερ!

Παναθηναϊκός: Ο Ντέγιαν Ράντονιτς με το που ανέλαβε καθήκοντα στο Μαρούσι ήξερε που έπρεπε να στρέψει πρωτίστως την μεταγραφική του προσοχή.

Ο κόουτς ήθελε να εξασφαλίσει την παρουσία ενός καλού δημιουργού μετά την αποτυχία να φορέσει ο Νικ Καλάθης τα πράσινα (για 3η φορά) βλέποντας πως στο 1 δεν θα υπήρχαν το εκτόπισμα, η πληθωρικότητα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Νικ, ο οποίος θα ταίριαζε περισσότερο με scoring guard στο 2.

Ο 52χρονος τεχνικός προτίμησε την ασφάλεια ενός αθλητή που έχει ξανασυνεργαστεί από την αναμονή και τον κίνδυνο που ελλοχεύει να προκύψει… αστοχία για τη θέση του βασικού κουμανταδόρου, ορίζοντας ως αντι-Καλάθη τον Νέιτ Γουόλτερς, αθλητή με τον οποίο συνεργάστηκε την περσινή σεζόν στον Αστέρα.

Σαφώς το όνομα του γυρολόγου Αμερικανού δεν ενθουσίασε το κοινό, μήτε έκανε τα διαρκείας να ξεπουλούν σαν ζεστά ψωμάκια, όμως το ζητούμενο είναι να επέλθει κανονικότητα στο κλαμπ έπειτα από μια διετία αστείων πειραματισμών με πρώην παίκτες (Γιόβιτς) πλάγιους (Παπαπέτρου, Σαντ Ρος) και σούτινγκ γκαρντ (Μπρέι, Μέικον, Νέντοβιτς) που πήραν χρίσμα κουμανταδόρου. Το κοινό χειροκρότησε με θέρμη την εμφάνιση του Νέιτ με την Εφές βλέποντας ότι στο πρόσωπο του μπορεί το σωματείο να έχει κέρδος.

Σε μισθολογικό επίπεδο (σ.σ.: το κασέ του δεν υπερβαίνει τις 600.000€), ο 31χρονος έδωσε τη δυνατότητα στους πράσινους να τελειώσουν τη δουλειά και με τον Μάριους Γκριγκόνις , εξέλιξη που μετρά πολύ πλέον σε χρόνια που το τριφύλλι μετρά και το σεντ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News