Παναθηναϊκός - Άρη 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Παναθηναϊκός - Άρη 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου κόντρα στον Άρη.

Χαρακτήρα έδειξε ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν «μάσησε» κόντρα στον Άρη. Οι «πράσινοι» τρέχουν ένα εντυπωσιακό σερί αήττητου στα πλέι οφ και παρά την εμφανέστατη κούραση λύγισαν μια ομάδα που και αυτή, είχε υψηλή συγκομιδή βαθμών (8 πόντοι).

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (8/10): «Απάντησε» στην κόπωση όχι μέσω του πάγκου, αλλά έκανε εσωτερική διαχείριση εκμεταλλευόμενος την αριθμητική υπεροχή στο β’ ημίχρονο. Με κοντινές πάσες στα στόπερ οι πράσινοι πήραν ανάσες και έφεραν εις πέρας την αποστολή.




Αλμπέρτο Μπρινιόλι (8,5/10): Σπουδαίο παιχνίδι από τον Ιταλό τερματοφύλακα που έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση στο τελείωμα του Μαντσίνι στο β’ μέρος. Γενικά, ήταν σταθερός στα καθήκοντά του πάνω από τα γκολπόστ και ήταν «κέρβερος» στις εξόδους του.




Μπαρτ Σένκεφελντ (10/10): Ο Ολλανδός έκανε μια ονειρική εμφάνιση απέναντι στον Άρη. Όχι μόνο πέτυχε το πρώτο του φετινό του γκολ, αλλά είχε και πολλές καίριες παρεμβάσεις στην άμυνα.




Φραν Βέλεθ (8/10): Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Ισπανός στόπερ που αντιμετώπισε για ακόμη μια φορά την πρώην ομάδα του.




Χουάνκαρ (8/10): Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα, στην επίθεση είχε μερικές εμπνεύσεις, όμως, δεν δημιουργήθηκε η μεγάλη φάση από τα πόδια του. Όποτε χρειάστηκε πάντως, στο μισό του Τριφυλλιού ήταν εκεί.

Γιάννης Κώτσιρας (8/10): Πολύ καλό παιχνίδι από τον Κώτσιρα, που στις αρχές του αγώνα πήρε πρωτοβουλίες και… μέτρα στο γήπεδο. Σταθεροποιείται στην απόδοσή του και δικαίως αρχίζει τους αγώνες στην πράσινη ενδεκάδα.

Ρούμπεν (8,5/10): Εξαιρετικός ο Ρούμπεν σε ένα ακόμη μεγάλο ματς. Άψογος στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος. Θα έπρεπε να είχε κερδίσει την αποβολή του Καμαρά στο 43ο λεπτό. Είχε και ένα ωραίο σουτ προς την εστία στο 25ο λεπτό.




Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (-): Αγωνίστηκε περίπου 30 λεπτά και έγινε αλλαγή αναγκαστικά με τον Γιοβάνοβιτς να ρίχνει στη μάχη τον Αλεξανδρόπουλο.

Λούκας Βιγιαφάνιες (9,5/10): Του κλέβει τον τίτλο του MVP ο σκόρερ, Σένκεφελντ. Ο Αργεντινός έκανε την καλύτερή του εμφάνιση στα πλέι οφ, ήταν πανταχού παρών και ξεκλείδωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Άρη με μακρινές μεταβιβάσεις. Αυτός ο «Βίγια» αξίζει ανανέωση!

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (9/10): Ακόμη μια ασίστ προσέθεσε τη φετινή σεζόν ο Αϊτόρ με μια πολύ ωραία, γλυκιά εκτέλεση φάουλ που βρήκε εκεί που έπρεπε τον Σένκεφελντ για το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Στο β’ μέρος θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, όταν σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως, ο Κουέστα του είπε «όχι».

Σεμπάστιαν Παλάσιος (8,5/10): Πολύτιμος ο «Τούκου», έδωσε πολλές μάχες, δέχθηκε χτυπήματα, όμως, στάθηκε όρθιος. Είχε δοκάρι στο 20ο λεπτό στη μεγαλύτερη ευκαιρία του Τριφυλλιού στο ματς, πριν το 1-0 του Σένκεφελντ.




Φώτης Ιωαννίδης (7/10): Δεν του πήγε το ματς, παρά το γεγονός πως είχε τις φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο, η παρουσία του κι μόνο απασχόλησε τους αμυντικούς του Άρη που τον πρόσεχαν ιδιαίτερα για να μην φτιάξει παιχνίδι στα πλάγια.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (8/10): Πολύ καλό ματς από τον Έλληνα χαφ που φαινόταν πως ήταν πιο ξεκούραστος από τους συμπαίκτες του. Κατάπιε πολλά χιλιόμετρα, έκανε διεισδύσεις, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε αναστάτωση από το κέντρο και μετά.

Κουρμπέλης – Βιτάλ – Καρλίτος – Χατζηγιοβάνης (-): Αγωνίστηκαν για λίγο και δεν μπορούν να κριθούν.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News