Παναθηναϊκός: Απορείς πώς βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρησή του!

Παναθηναϊκός: Ποιοι ξεχώρισαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Χαίρεσαι να τον βλέπεις τον Αϊτόρ και να αναρωτιέσαι πως επί Λάζλο Μπόλονι αυτό το παιδί βρέθηκε μια ανάσα από την φυγή του από την Ελλάδα.

Ο τύπος είναι «μηχανή» αν κι αυτό ήταν γνωστό από πέρσι. Έχει ρομποτικό στυλ και στη Λεωφόρο ονειρεύονται αυτό ακριβώς το στυλ παιχνιδιού, σε συνδυασμό με τις αστείρευτες φυσικές δυνάμεις του Παλάσιος με την ελπίδα ότι την άνοιξη η ενέργεια τους θα κυριαρχήσει.

Τα νούμερα του Ισπανού είναι αντιπροσωπευτικά της φόρμας του. Γκολ, ασίστ, στημένα, ντρίμπλες, κάθετες και διαγώνιες κινήσεις, απ΄ όλα έχει ο μπαξές.

Θυμόμαστε που προ εβδομάδων διαβάζαμε ότι ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς έρχεται για να τον αντικαταστήσει, σήμερα χαμογελάμε κι αναρωτιόμαστε τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός χωρίς αυτόν στο χορτάρι.

Θεωρητικά κάθε ομάδα κατεβάζει άμεσα ρυθμό χωρίς τον μηχανοδηγό της, ο Ισπανός είναι ακριβώς αυτό. Οδηγός, μπροστάρης, ηγέτης που ξεχωρίζει με την ικανότητα του να βάζει τη μπάλα στο γκαζόν σε ένα πλαίσιο επίθεσης με περισσότερους χώρους για όλους.

Είναι αρκετά έμπειρος και παιγμένος για να διαβάζει την στιγμιαία αδράνεια της αντίπαλης άμυνας συν το ότι η δομή του ρόστερ του Παναθηναϊκού του προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες να λάμψει επιθετικά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News