Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει συνεχώς ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Όλο και σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Μπερνάρ ο οποίος συνεχίζει να παίρνει συνεχόμενες προπονήσεις.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε και στο χθεσινό δίτερμα με την κ19 δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και μαθαίνοντας το στυλ παιχνιδιού της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύεται στο έπακρο την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και δουλεύει με τον παίκτη θέλοντας να τον έχει απόλυτα έτοιμο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ ξεχωριστά στοιχεία ο οποίος ήρθε στο Τριφύλλι για να κάνει την διαφορά.

Όσον αφορά το ρόλο του, Ο Γιοβάνοβιτς δοκίμασε τον Μπερνάρ ως «οχτάρι» στο εσωτερικό δίτερμα της Πέμπτης στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος έπαιξε για ένα 25λεπτο ως επιτελικός μέσος, με τον Τρουιγιέ ως εσωτερικό χαφ. Στο δεύτερο 25λεπτο, οι δύο ποδοσφαιριστές άλλαξαν θέσεις, για να συνεχίσει ο Ιβάν τις δοκιμές του.

Έτσι βλέπουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται διάφορους τρόπους για να χρησιμοποιήσει τον Μπερνάρ και ξέρει ότι αν προσαρμοστεί σωστά θα ανεβάσει τουλάχιστον ένα επίπεδο την ομάδα.

Από την άλλη και ο παίκτης έχει καταλάβει ότι έχει έρθει σε μία ομάδα η οποία έχει πλάνο και οργάνωση ενώ αντιλαμβάνεται ότι όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν.

Παναθηναϊκός: Η βρώμικη δουλειά του Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Μπορεί πολλοί να νομίζουν ότι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος δεν έχει ξεκινήσει δυνατά την φετινή σεζόν όμως ο Αργεντίνος κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο τα οποία δεν φαίνονται.

Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος παίζει για την ομάδα του και όχι για την πάρτη του και αυτό είναι το στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει.

Είναι ελάχιστοι οι εξτρέμ οι οποίοι θα δεις να τρέχουν να μαρκάρουν σε όλο το γήπεδο με αυτοθυσία γι’αυτό και ο Ελ Τούκου είναι από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Και μπορεί αυτά τα στοιχεία να μην φαίνονται με γυμνό μάτι όμως για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς παίζουν μεγάλο ρόλο.

Εκτός από τα παραπάνω ο Παλάσιος συνεχίζει να είναι ο καλύτερος τριπλέρ της ομάδας και ένας μόνιμος κίνδυνος για τους αντιπάλους.

Το ποσοστό επιτυχίας στις τρίπλες του ξεπερνάει το 70% ενώ σχεδόν πάντα δημιουργεί ευκαιρίες για να σκοράρει η ομάδα του.

Ακόμα, ο παίκτης είναι βιονικός καθώς δύσκολα τραυματίζεται και δεν καταλαβαίνει από κλωτσιές. Εδώ να σημειώσουμε ότι πέρσι αγωνίστηκε στα 44/45 παιχνίδια του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι και χαρούμενοι για την προσπάθεια που κατέλαβαν πέρσι ώστε να αποκτήσουν τον Αργεντίνο.

Φυσικά , ευχή όλων είναι να είναι δυνατός και να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News