Παναθηναϊκός: Ανατροπή με δύο λόγω Πρίφτη!

Παναθηναϊκός: Η διαφορά-λεπτομέρεια Πρίφτη με Κάτας και Βόβορα

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να παραμείνουν στο Τριφύλλι.

Ο λόγος που άλλαξαν τα δεδομένα είναι η έλευση του Δημήτρη Πρίφτη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna.gr ο παίκτης που είχε τελειωμένο ο Ισραηλινός, τώρα έχει σοβαρές πιθανότητες να παραμείνει. Λεωνίδας Κασελάκης. Μαζί με τον Μποχωρίδη θεωρούνται καλά στοιχεία, κοστίζουν λίγο, προσφέρουν αυτό που μπορούν κι ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο να στείλει δυο παίκτες που έστω και στην προβληματική Εθνική των τραυματιών, έχουν θέση στη 12αδα του Προλυμπιακού.

Tα δεδομένα άλλαξαν και οι δυο παίζουν πλέον, και ειδικά ο Κασέλ τον οποίο ο Όντετ δεν υπολόγιζε ιδιαίτερα, παίζουν με σοβαρές πιθανότητες παραμονής.

Σκληράδα, πειθαρχία, το «εμείς πάνω από το εγώ» το υπηρετούν λίγοι και ο Πρίφτης ξέρει ότι οι «τίμιοι» παίκτες που θα έχουν τα μυαλά μέσα στο κεφάλι τους σπανίζουν. Ούτως ή άλλως το ταλέντο και το κάτι παραπάνω, την προσωπικότητα και το «ένας εναντίον ενός» το περιμένει από τους επτά ξένους συν Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, plus Σαντ Ρος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News