Παναθηναϊκός: Αμοιβαίες εξηγήσεις από Πασκουάλ-Λάνγκφορντ

Παναθηναϊκός: Αμοιβαίες εξηγήσεις από Πασκουάλ-Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν αποκαλυπτικός, εξηγώντας τι συνέβη στον Παναθηναϊκό.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν αποκαλυπτικός, εξηγώντας τι συνέβη στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά όσα είπε στην εκπομπή «Pick ‘n Roll» της Cosmote TV:

Για τον Παναθηναϊκό: «Όταν υπέγραψα η ομάδα με έβλεπε με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι έβλεπα εγώ τον εαυτό μου. Η ομάδα ήθελε να είμαι απλώς ένα καλό κομμάτι του Παναθηναϊκού, ενώ εγώ ήθελα να είμαι ο Κιθ. Θα μπορούσα να το χειριστώ διαφορετικά. Μετά το τέλος της σεζόν συναντήθηκα τυχαία με τον κόουτς Πασκουάλ και μου είπε ότι ίσως να έκανε λάθος. Το εκτίμησα την ειλικρίνειά του και εγώ είπα ότι θα έπρεπε να έχω μεγαλύτερη υπομονή και να αποδεχτώ τον ρόλο μου».

Για το περυσινό Trash-talk με τον Παπαπέτρου: «Αυτό που πρέπει να καταλαβαίνει ο κόσμος είναι πως όταν είμαι επιθετικός απέναντι σε κάποιον είναι επειδή τον σέβομαι. Ένιωσα όμως ότι ήμουν καλύτερος από αυτούς που έφεραν να με αντικαταστήσουν.

Δεν ήταν έλλειψη σεβασμού στον Μπράουν ή στον Φριντέτ. Ένιωθα καλύτερος ως αγωνιστής, ακόμα και τώρα νιώθω το ίδιο. Το trash talking είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Αν δείτε το τελευταίο παιχνίδι, με τον Τζέρι Σμιθ, αυτό το κομμάτι είναι στοιχείο σεβασμού. Το ίδιο νιώθω και με τους παίκτες που έκανα πέρυσι trash talking».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News