Παίζουν με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του κόσμου - Κάνουν το «άσπρο - μαύρο»!

Παίζουν με τη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ του κόσμου - Κάνουν το «άσπρο - μαύρο»!

Στη γνωστή… αθλητική εκπομπή σχολιάστηκαν οι δύο παραπάνω φάσεις που βλέπετε στη φωτογραφία, στη μια δεν ειπώθηκε ποτέ πως ο παίκτης του Ολυμπιακού έπρεπε να αποβληθεί παρά μόνο ότι «έπαιξε στα όρια της κόκκινης», ενώ στη δεύτερη πως είναι ξεκάθαρη αποβολή του Κουρμπέλη!





Ακόμα και την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, θέλησαν να περάσουν στον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε από τη διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός που – μιας και το πιάσαμε για τα… λακτίσματα – έχασε προ εβδομάδων τον Τσέριν ύστερα από καράτε – κίνηση του Τζανδάρη στο ματς με τη Λαμία. Αν κάποιος δε θυμάται, τότε, ο Έλληνας χαφ είχε συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι έπειτα από την εγκληματική ενέργεια.

Ασυζητητί λοιπόν, ο Έρλινγκμαρκ σωστά αποβλήθηκε στη Λεωφόρο και αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα σε αντίπαλο του Παναθηναϊκού , ενώ το σκορ είναι στο 0-0 και υπάρχει αρκετή άμμος στην κλεψύδρα.




Θέλησαν, λοιπόν, κάποιοι να εξετάσουν εξονυχιστικά τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και βρήκαν μια αποβολή (2η κίτρινη) του Κουρμπέλη. Πρώτη κάρτα ένα πάτημα, δεύτερη τη φάση στην παραπάνω φωτογραφία με τον Μαυρομμάτη (!). Η ίδια ευαισθησία, γιατί δεν υπήρξε , όταν ο Μπακαμπού έκανε 2 παραβάσεις για κάρτα; Αντίστοιχα, γιατί δεν έγινε το ίδιο με τον Φλόρες στο Αγρίνιο;

Πάμε και σε κάτι άλλο. Για να φανεί «δυνατός» ο Ολυμπιακός στα μάτια του κόσμου – λες και δεν έχει βγάλει εκείνος τα συμπεράσματά του – στο ντέρμπι με την ΑΕΚ υπερτονίστηκε το γκολ – οφσάιντ του Χάμες Ροντρίγκες. ΔΥΟ γκολ οφσάιντ έβαλε ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και όλοι μιλούσαν για την «ερυθρόλευκη» υπεροχή και την εμφάνιση… της χρονιάς!




Περί… στημένου πρωταθλήματος, και ο Παναθηναϊκός έχει να διαμαρτύρεται για πέναλτι (παράβαση στον Σπόραρ από τον Σωκράτη) , αλλά και η ΑΕΚ για γκρέμισμα του Πασχαλάκη στον Μάνταλο στο 90+.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News