Θέμα: Στη Λεωφόρο δεν βγαίνουν... κόκκινες κάρτες - Έχουν χαριστεί εφτά (!) στους αντιπάλους!

Θέμα: Στη Λεωφόρο δεν βγαίνουν... κόκκινες κάρτες - Έχουν χαριστεί εφτά (!) στους αντιπάλους!

Έχει κάθε λόγο να παραπονιέται για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, μιας και όταν δεν έχει «κλειδώσει» αποτέλεσμα νίκης για τους «πράσινους», ΠΟΤΕ οι διαιτητές δεν έβγαλαν σε πεντακάθαρες παραβάσεις αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Θα πουν για τα έξι πεντακάθαρα πέναλτι που έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός δίχως να έχουν βάσιμα επιχειρήματα. Μήπως έχουν καταλάβει ποια είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και το πάνε φυρί φυρί να κολλήσουν στην ομάδα τη στάμπα πως την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 «σπρώχτηκε» από τους διαιτητές;

Πάμε να δούμε τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού:

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό ο Ρομαό δεν αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για εγκληματικό τάκλιν με τις τάπες (με το σκορ στο 0-0) στον Τσέριν.

Στο Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός δίνεται σωστά κόκκινη κάρτα στον Βινίσιους στο 90+3.

Στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας με κάποιον τρόπο, ολοκλήρωσε το παιχνίδι δίχως να αποβληθεί. Κατά καιρούς έχουμε δει παίκτες να αποβάλλονται για συνεχείς διαμαρτυρίες.




Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ο άτυχος τερματοφύλακας Σούλης κάνει μια εγκληματική έξοδο πάνω στον Σπόραρ, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά από το γήπεδο. Θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη κάρτα (με το σκορ στο 0-0).




Στο Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης ο διαιτητής δεν αποβάλλει τον Ιγκλέσιας με 2η κίτρινη για καθαρό χέρι (με πρόθεση) πάνω στη μπάλα (με το σκορ στο 0-0). Δεν αποβάλλει τον Τζουκάνοβιτς που επιχείρησε να μπουγελώσει το διαιτητή Παπαδόπουλο (!). Η αποβολή έρχεται μετά το 1-0 του Παναθηναϊκού στον ίδιο παίκτη.




Στο Παναθηναϊκός – Άρης υπάρχουν δύο (!) κόκκινες κάρτες στην ίδια φάση, όπως υπογράμμισε τότε και ο Τάσος Κάκος. Υπάρχει χτύπημα εκτός φάσης στον Πέρεθ και διαμαρτυρίες κατά τη σύρραξη ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων (με το σκορ στο 0-0). Ο Πάλμα τελικά αποβάλλεται στο 90+6!!!




Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός χαρίζεται δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπακαμπού για σκληρό χτύπημα στον Μάγκνουσον. Θα μπορούσε να γίνει κουβέντα και για τον Παπασταθόπουλο που έπαιξε στα όρια της κόκκινης.




Η αναφορά γίνεται για τη ΛΕΩΦΟΡΟ, προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο πως κανένας δεν ήρθε στο γήπεδο του Τριφυλλιού, έστω για να παίξει… έδρα. Αν πάμε στα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, υπάρχει το πάντοτε ύποπτο παιχνίδι στη Λαμία με τους 5 τραυματισμούς και την πεντακάθαρη κόκκινη που χαρίζεται στον Τζανδάρη για… χτύπημα καράτε στον Τσέριν.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News