«Παίζει» η μεγάλη έκπληξη με Κάτας

«Πλήρωσε ο Παναθηναϊκός, έρχεται ο Κάτας»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αναμένεται την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ο Όντεντ Κάτας.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αναμένεται την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου ο Όντεντ Κάτας.

Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Κάτας θα κάτσει στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ στο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League και την επόμενη μέρα θα έρθει στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη εβδομάδα έχει διπλή αγωνιστική στη Ευρωλίγκα, 13 Ιανουαρίου παίζει με τη Βιλερμπάν (εντός) και στις 15 Ιανουαρίου με Φενέρμπαχτσε.

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Όντεντ Κάτας θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο των πρασίνων στην εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (17/1, 19:00) για τη Stoiximan Basket League, τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, και ο νέος προπονητής να ταξιδέψει στην Πόλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «πράσινο» ρεπόρτερ Δημήτρη Κοντό, «ο Κάτας θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Δεν φαίνεται να μπορεί να χαλάσει. Θα ανακοινωθεί πιθανότατα μετά την Τετάρτη, γιατί έχει δεσμευτεί να είναι στον πάγκο με την Τουρκ Τέλεκομ. Ενδεχομένως να είναι μαζί με την ομάδα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή, γιατί η αποστολή θα πετάξει αυθημερόν με τσάρτερ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News