Πάει για sold out

Πάει για sold out

Ολοταχώς για το πρώτο sold out της σεζόν οδεύει το αποψινό α’ παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τεράστια.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες απ’ την ώρα που άνοιξε το εκδοτήριο της θύρας 4 μέχρι και το κλείσιμο στις 5 μ.μ. δημιουργήθηκαν πολύ μεγάλες ουρές και πλέον έχουν απομείνει πολύ λίγα «κομμάτια», τα οποία αναμένεται να «εξαφανιστούν» μέσα σε λίγες ώρες.

Ετοιμη η Λεωφόρος

Τεράστια διαφορά, σε σχέση με το προ εβδομάδος φιλικό με την Τσβόλε, είχε χθες το πρωί η εικόνα του «Απόστολος Νικολαΐδης». Τα νέα καθίσματα στο πέταλο της «13» αλλά και στις θύρες 2, 4 είχαν μπει, ενώ τα συνεργεία των «πράσινων» δούλευαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να ολοκληρώσουν και την τοποθέτηση των καθισμάτων στα VIP. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το πρωί, ενώ χθες το απόγευμα η «πράσινη» ΠΑΕ ανέβασε φωτογραφία σε Facebook και Twitter με το πώς έχει διαμορφωθεί η θύρα 13.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News