Ορατό το σενάριο αναβολής του αγώνα στην Λιβαδειά

ΟΡΙΣΤΙΚΗ διακοπή στη Λιβαδειά

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες αποθαρρύνουν τις πιθανότητες διεξαγωγής του αγώνα στην Λιβαδειά, με τους «άρχοντες» της αναμέτρησης να καλούνται να πάρουν μια δύσκολη απόφαση.

Από τα πρώτα πλάνα που μεταδόθηκαν στην τηλεόραση γίνεται ευκόλως αντιληπτό ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν θα επιτρέψει στους παίχτες των δύο ομάδων να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο.

Στα επόμενα λεπτά θα γίνουν και άλλες δοκιμές με την μπάλα, αλλά η επιδείνωση του καιρού με την ανεξέλεγκτη βροχή είναι πιθανό επηρεάσουν την κρίση του διαιτητή.

Ο κόσμος είναι λιγοστός, με μερικά «πράσινα» συνθήματα να ακούγονται αυτήν την ώρα. Οι δύο ομάδες αναμένεται να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να προσαρμοστούν και εκείνοι στο «βαρύ» χορτάρι.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός συναντά καιρικές δυσκολίες για δεύτερη φορά μέσα σε είκοσι ημέρες, αφού αγωνίστηκε στο γήπεδο της Λαμίας στα χιόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News