Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/1)

Ολυμπιακος - Αρης Live Streaming

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Olympiakos-Aris Live Streaming: Μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Για την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις τους, στη φάση των «8». Το πρώτο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί εκ νέου στο «Γ. Καραϊσκάκης» (18/01, 19:00) και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση.




Οι μνήμες από το παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι ακόμη νωπές και για τις δύο ομάδες. Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο ματς κι έφτασε δίκαια στη νίκη. Δίκαια αλλά όχι εύκολα, όπως φανερώνει και το τελικό 1-0 από το γκολ του Μασούρα στο 46’ με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας.




Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων αναμετρήσεων, γεγονός βέβαια που οφείλεται και στη δυναμική του αντιπάλου. Ο Άρης παρατάχθηκε με τρία αμυντικά χαφ, γεγονός που εγκλώβισε τους Πειραιώτες και μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Ενώ δεν βγήκε και το σχήμα με τα τρία «δεκάρια» στον Μίτσελ.Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Ο Ολυμπιακός βρήκε εν τέλει το γκολ στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με την… χρυσή αλλαγή του Ισπανού τεχνικού. Πάντως, στην πορεία της αναμέτρησης είχε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ο Μίτσελ είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος, κάτι που έδειξε με τις δηλώσεις του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.




«Είμαι τρομερά χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή. Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουν. Στο πρώτο μέρος δεν πιέσαμε πολύ, ήμασταν συγκρατημένοι χωρίς πρωτοβουλία. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν την ανάγκη. Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Ο Άλαν Πάρντιου από την πλευρά του, στάθηκε στην καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στις προσθήκες που περιμένει από την διοίκηση. Διαβάστε το συνοπτικό μήνυμά του.

 «Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αν έχουμε τον Καμαρά, που ελπίζουμε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και τον Λουίς Πάλμα, αυτό θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση».

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Το σχήμα θα είναι ουσιαστικά αντίστοιχο με αυτό που έπαιξε στο Περιστέρι. Δηλαδή, αναμένεται να μπουν στην ενδεκάδα οι Τζολάκης, Σαμασέκου, Βρουσάι, Ρέτσος, Ελ Αραμπί και ενδεχομένως ο Σισέ.

Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο Άρης έχει κι ένα νέο πρόβλημα. Ο Νταμπό που αποχώρησε με ενοχλήσεις είναι αμφίβολος και λογικά θα προστατευθεί. Επίσης, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και την τακτική από τον Βρετανό τεχνικό.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Μήνυμα Μαρινάκη προς ΕΠΟ

Με παρέμβαση του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέλαβε τη θέση του για παραίτηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Διαβάστε τι αναφέρει.

«Έχετε κάνει την ΕΠΟ τενεκεδούπολη. Τι σημαίνει τενεκεδούπολη; Μια πόλη από τενεκέδες. Μην χαίρεστε εκεί μέσα όλοι σας, θα μπει εισαγγελέας και θα σας μαζέψει. Τον ανθρωπάκο αυτό γιατί τον διώξατε (εννοεί τον υπάλληλο της ΕΠΟ, Κολιολιό).

Κύριε Αλεξίου σε άλλο κόσμο ζείτε; Δεν υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στη SL2 αυτά που γίνονται, γίνονταν επί Θωμά Μητρόπουλου. Λένε για τον Παπουτσελη, αλλά τον ξεπέρασε αυτός που έδωσε το πέναλτι στον αγώνα με την ΑΕΚ Β. Όλα γίνονται για να λυμαίνονται ο Λεουτσάκος, οι Γιαννακηδες, οι Πρίτσες, όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες.

Κατάντια, δεν ντρέπεστε; Παραιτηθείτε να μπει ΠΔΕ να ξεβρωμίσει ο τόπος. Δεν έπρεπε να γίνει διαγωνισμός για θέση εκτελεστικού διευθυντή; Ο Αυγενάκης είναι θεατής, θα έπρεπε να σταματήσει το πρωτάθλημα της SL2». Ολυμπιακος Live Streaming

Κεφάλαιο μεταγραφές

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Μαρσέλο θα ανακοινωθεί άμεσα από τους Γκάλαξι τους Λος Άντζελες! Συγκεκριμένα το «Don Balon» γράφει πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του μετά την παρουσία του στην Ισπανία και στην Ελλάδα, καθώς θα μετακομίσει στις ΗΠΑ για να παίξει στο MLS.

Αυτό αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο τέλος της φετινής σεζόν, αν και η ανακοίνωση από την ομάδα του Λος Άντζελες αναμένεται να γίνει άμεσα, δηλαδή το προσεχές διάστημα.

Ο Μαρσέλο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το προσεχές καλοκαίρι και δεν φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για να παραμείνει στον Πειραιά. Οι Γκάλαξι έχουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως οι Τσιτσαρίτο, Ντόουγκλας Κόστα και Ρίκι Πουτς.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ φαίνεται πως έχει προσελκύσει ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος αποτελεί πιθανότατα την κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι με βάση την απόδοσή του κι έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού.

Την Κυριακή μάλιστα, βρέθηκε στο Καραϊσκάκη άνθρωπος της Ίντερ για να δει το παιχνίδι με τον Άρη κι όπως αναφέρει το “Φως των σπορ” ο σκοπός του ταξιδιού του ήταν να παρακολουθήσει από κοντά τον Ινμπόμ Χουάνγκ.

Από τον Ολυμπιακό πάντως υποστηρίζουν πως τη δεδομένη στιγμή δεν πωλείται ο Νοτιοκορεάτης μέσος, περιμένοντας να εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο η αξία του ως το τέλος της σεζόν.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming: Το απίθανο «ερυθρόλευκο» σερί

Και το σερί… συνεχίζεται. Από το μακρινό 2002, ο Άρης αγνοεί τη νίκη επί του Ολυμπιακού εκτός έδρας! Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του (15/1) στο Φάληρο κόντρα στους Κίτρινους και πανηγύρισε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μία τέταρτη σερί νίκη. Αποτέλεσμα που τον διατηρεί στο κόλπο του τίτλου.

Η νίκη μπορεί να μην ήταν εύκολη, αλλά ο Γιώργος Μασούρας συνέχισε την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει εναντίον του Άρη (8 γκολ σε 14 ματς!).  Μαζί του όμως κι ο Ολυμπιακός που συνεχίζει τις “πελατειακές” σχέσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για να ψάξουμε να βρούμε άλλωστε το τελευταίο διπλό που πήρε ο Άρης απέναντι στους Ερυθρόλευκους, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο μακρινό 2002! 21 ολόκληρα χρόνια πριν…

Συγκεκριμένα, ήταν στις 27 Γενάρη εκείνη του χρόνου, με την τότε ομάδα του Τάκη Λεμονή να φιλοξενεί τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ. Και να χάνει ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αφού στην αντίπερα όχθη ο Φάνης Κατεργιαννάκης έκανε το… παιχνίδι της ζωής του. Στο 79′ μάλιστα ο Τζαμπαρί σκόραρε με κεφαλιά, στο 94′ ο Ολυμπιακός είχε και δοκάρι με τον Κωστούλα, με το σκορ να μην αλλάζει ως το τέλος.

Ολυμπιακος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News