Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ενγκμπακοτό - Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του

«Πράσινος» και επίσημα ο Ενγκμπακοτό - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Οι “πράσινοι” καλύπτουν την επιθυμία του Μπόλονι για απόκτηση εξτρέμ με τον Γενί Ενγκμπακοτό και το newspao.gr παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ του εξτρέμ από τον Κονγκό.

Οι “πράσινοι” καλύπτουν την επιθυμία του Μπόλονι για απόκτηση εξτρέμ με τον Γενί Ενγκμπακοτό και το newspao.gr παρουσιάζει το αγωνιστικό προφίλ του εξτρέμ από τον Κονγκό.

Στα 29 του, ο πρώην παίκτων των Μετζ, QPR και Γκίνγκαμπ φεύγει για δεύτερη φορά στην καριέρα του από τη Γαλλία και ελπίζει να ξαναβρεθεί στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας. O Ενγκμπακοτό είναι ένας ταχύτατος εξτρέμ, με έφεση στο 1v1 καθώς είναι αρκετά ευκίνητος.

Στην καριέρα του έχει πετύχει 70 γκολ και 29 ασίστ σε 318 επίσημα παιχνίδια, τα περισσότερα (159) εκ των οποίων είναι στη Β’ Γαλλίας.

Έχει αξιοπρεπές τελείωμα φάσεων, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως καλύτερο του Χατζηγιοβάνη, αλλά ως χειρότερο του Αϊτόρ. Ανασταλτικά σπάνια βοηθάει, ενώ γενικότερα στην καριέρα του περνάει περιόδους αστάθειας στην απόδοσή του.

Φέτος, ωστόσο, διένυε μία καλή χρονιά με 5 γκολ και 1 ασίστ σε 22 παιχνίδια με την Γκίνγκαμπ. Στα “χαρτιά” αποτελεί downgrade σε σχέση με τους Μεντόζα και Αλεσαντρίνι, για τους οποίους προσπάθησε ο Ντρεοσί, ωστόσο καθρέπτης είναι το γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News