Οι τρεις προϋποθέσεις για να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Βοτανικός!

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Ένα θέμα που έχει βασανίσει το Παναθηναϊκό εδώ και αρκετό καιρό, είναι αυτό του γηπέδου.

Ο μόνος άνθρωπος που ασχολείται με αυτό είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος όπως ενημέρωσε πρόσφατα θα δώσει συνέντευξη τύπου, μεταξύ άλλων, και για το γηπεδικό.

Η διπλή ανάπλαση είναι ένα πρότζεκτ το οποίο είναι πιο εφικτό από το «Athens Alive» και μπορεί να υλοποιηθεί σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Βέβαια υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις πάνω στις οποίες γίνονται οι επαφές μεταξύ ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την κυβέρνηση, τον Δήμο Αθηναίων και τις τράπεζες.

Πρώτη προϋπόθεση είναι να μεγαλώσει το κλειστό γήπεδο που προβλέπεται για τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων (βόλεϊ-μπάσκετ κλπ) από τις 3.000 θέσεις στις 12-15.000 θέσεις και να παραχωρηθεί στην ανάγκες της ΚΑΕ. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο νόμο.

Δεύτερη προϋπόθεση είναι να γίνει εφικτή η χρηματοδότηση του πρότζεκτ μέσω δανεισμού αλλά και μέσω ενδεχόμενης συμμετοχής των τραπεζών στην ανέγερση των γηπέδων ποδοσφαίρου-μπάσκετ, εκτός του δήμου και της περιφέρειας Αττικής

Πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα έχει ο Δήμος Αθηναίων αν και άπαντες των υποψηφίων εμφανίζονται θετική στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News