Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Διαβάζουμε ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης επιθυμεί να φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Αργύρης Καμπετσής είναι στην πόρτα της εξόδου και ο Φώτης Ιωαννίδης αγνοείται.

Άγνωστο γιατί ο σύλλογος αποφάσισε το καλοκαίρι να δώσει δανεικό τον Χουάν Περέα που στο ντεμπούτο του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα πέρσι διόλου άσχημα τα πήγε.

Ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν όποτε ο Κολομβιανός έμπαινε στο γήπεδο ως αλλαγή έδινε στον Παναθηναϊκό την ενέργεια που του έλειπε. Τα αρνητικά αποτελέσματα κι οι άθλιες εμφανίσεις δεν επέτρεπαν πολλή συζήτηση γύρω από κάτι πραγματικά θετικό.

Στο ντέρμπι με τον αιώνιο στο Στάδιο (1-1) ήταν η πρώτη φορά που ο Λατινοαμερικάνος έδινε σημαντική αφορμή για να τραβήξει τα βλέμματα. Με την είσοδό του στο δεύτερο μέρος είχε βοηθήσει καθοριστικά έτσι ώστε οι πράσινοι να ισοφαρίσουν και να έχουν συνολικά εικόνα που θα δικαιολογούσε ακόμα και ολική ανατροπή. Μετά για ένα χρονικό διάστημα χάθηκε.

Η επιστροφή του όμως έμελλε να γίνει στο καλύτερο σημείο. Πέρασε ως αλλαγή στην Τούμπα αρχικά και εν συνεχεία αποτέλεσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ τον άσο στο μανίκι του Γιώργου Δώνη. Άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ομάδας ισοφαρίζοντας σε 2-2 και συνολικά ήταν εξαιρετικός.

Ο Περέα αποτέλεσε εισήγηση του Σπύρου Μαραγκού που βλέποντάς τον ξετρελάθηκε με τα προσόντα του, τη δύναμη, τις γρήγορες αντιδράσεις που έχει για τον σωματότυπό του.

Αγνωστο γιατί μετά από μερικούς μήνες ο Κολομβιανός βρέθηκε στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές, ενώ στην αφάνεια παραμένουν ο Εμμανουηλίδης που έκανε καλή χρονιά στη Νέα Σμύρνη και ο Καμπετσής για τον οποίο ο Νίκος Νταμπίζας διαπραγματευόταν μήνες με τη Ντόρτμουντ για τα δικαιώματά του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News