Όχι πάλι από τα... Γιάννενα!

Όχι πάλι από τα... Γιάννενα!

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εντός και εκτός έδρας, δέχτηκε ο Παναθηναϊκός (1-0), που «γκρέμισε» το ονειρικό του ξεκίνημα στο πρώτο του ταξίδι μακριά από τη Λεωφόρο!

Το Τριφύλλι είχε συντριπτικά υπέρ την κατοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Γκαρντάφσκι που κατέληξε στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού. Δεν έδειξαν κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, που έθεσαν ως προτεραιότητα να κρατήσουν το σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε μερικές ευκαιρίες με τον Σάρλια και τον Καρλίτος, ενώ ο Αϊτόρ στο 40′ δεν μπόρεσε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι σε κοντινό σουτ από σέντρα του Χουάνκαρ.

Ο Παπαδόπουλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο 60′ για χέρι στον Αϊτόρ, ωστόσο, κατόπιν εξέταση του VAR ο Έλληνας διαιτητής πήρε την απόφασή του πίσω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα με το πέρασμα των Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Βιγιαφάνιες, μη καταφέρνοντας, όμως, να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Πλέον, οι «πράσινοι» μένουν στους τρεις βαθμούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει εντυπωσιακό 2/2 και να βρίσκεται για την ώρα, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρά το δύσκολο πρόγραμμά του στο ξεκίνημα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πιίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Περέα και Κόντε.

Παναθηναϊκός: Διούδης – Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια – Πέρεθ, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Αϊτόρ, Λούντκβιστ – Καρλίτος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News