Ο «Ζοτς» νίκησε τον Μπαρτζώκα

Ο «Ζοτς» νίκησε τον Μπαρτζώκα

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα έβλεπε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα την πλάτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά πήρε τη νίκη με 85-79 κι έκανε το 3/3 στο Top 16 της Euroleague.

Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 85-79 επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 3η αγωνιστική του Τοπ-16 και έμεινε μόνη αήττητη στον όμιλο.

[ads2]

Η Λοκομοτίβ έκανε καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και στο δεύτερο λεπτό προηγήθηκε με 4-9. Η Φενέρ δεν άργησε να αντιδράσει όμως και με ένα σερί επτά πόντων, στο 7’ πέρασε μπροστά με 13-12 και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου προηγούνταν με 20-18. Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ αλλά από το 15’ κι έπειτα, η Λοκομοτίβ άρχισε να ανεβάζει «στροφές». Με ένα σερί 14 πόντων, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προηγήθηκε με 35-45 στο 19ο λεπτό, με την Φενέρ να μειώνει σε 37-45 στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προσπάθησε να απαντήσει την «Λόκο» και στο 24ο λεπτό μείωσε σε 42-48. Οι φιλοξενούμενοι όμως, δεν έχασαν το προβάδισμα και παρά την πίεση των Τούρκων, στο 30’ η «Λόκο» προηγούνταν με 51-60. Στην τελευταία περίοδο όμως, το σκηνικό άλλαξε και η Φενέρ με επιμέρους σκορ 12-2 στο 34ο λεπτό, πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ με 63-62, έχοντας μπλοκάρει την Λοκομοτίβ. Από εκεί κι έπειτα το ματς έγινε ξανά «ντέρμπι» και στο 38’ η Φενέρ προηγούνταν με 76-73 αλλά έχασε με 5ο φάουλ τον Μπογκντάνοβιτς. Το μομέντουμ όμως ήταν στην πλευρά της τουρκικής ομάδας, η οποία έφτασε τελικά στη νίκη με 85-79.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News