Ο Ρόκα «κράτησε» το Δώνη

Δώνη και για του χρόνου θέλει ο Ρόκα

Όπως διαβάσατε τις προηγούμενες ώρες, ο Γιώργος Δώνης θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το τέλος των play offs και κατόπιν να γίνει συζήτηση για διαζύγιο.

Η διοίκηση εμφανιζόταν έντονα ενοχλημένη με τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο παρά τις σκέψεις για πρόωρο τέλος συνεργασίας, ο Ελληνας τεχνικός θα παραμείνει έως το φινάλε.

Η ΠΑΕ θέλει να τελειώσει όσο πιο ομαλά η διαδικασία των play offs και προτιμάει να πάει σε συζήτηση με τον Δώνη στο τέλος των play offs για το διαζύγιο, το ύψος της αποζημίωσης και τον τρόπο καταβολής της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με το Onsports.gr, ο Τσάβι Ρόκα έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε ο Αλαφούζος να εγκαταλείψει τις σκέψεις για πρόωρο διαζύγιο. Ο Αλαφούζος συμφώνησε και με την εισήγηση του Ρόκα, ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με τον Δώνη μέχρι το τέλος, διότι η αποχώρησή του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στα αποδυτήρια και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News