«Ο πρώτος που θα πάει στην FIBA ο Παναθηναϊκός αν ανοίξει η πόρτα»

Χρωστάει χρήματα η Euroleague στον Παναθηναϊκό - Πότε έπρεπε να πληρώσει

Η αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα και η μετακόμιση στο Basketball Champions League δεν είναι τόσο μακρινή όσο φάνταζε κάποτε.

Αν ανοίξει η πόρτα για την FIBA, ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος που θα πάει, τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού Δημήτρης Κοντός.

Παράλληλα πρόσθεσε: «Έχουν διαρραγεί τόσο πολύ οι σχέσεις με τον Τζόρντι Μπερτομέου και δεν βλέπω να μακροημερεύει η Ευρωλίγκα, γιατί υπάρχουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Η FIBA δείχνει πιο έτοιμη και ισχυρή οικονομικά, απλώς τώρα δεν είναι εύκολο να γίνει μαζική έξοδος ομάδων. Σε βάθος τριετίας όμως πιστεύω πως θα αλλάξουν πολλά. Δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να πληρώσει ρήτρα για να φύγει, αλλά το θέμα είναι πως υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν τηρηθεί από την πλευρά της Ευρωλίγκας».

Όσο για το λόγο της αναβολής της προγραμματισμένης για σήμερα συνέντευξης Τύπου; «Σίγουρα κάτι προέκυψε για να αναβληθεί μια συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες. Στο προσεχές διάστημα θα γίνει η συνέντευξη Τύπου, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για τη νέα ημερομηνία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News