Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο «One Team» – Basketball is Everywhere

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο «One Team» - Basketball is Everywhere

Tο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague, «One Team» – Basketball is Everywhere, στο οποίο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συμμετείχε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/5) στο βοηθητικό κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ παρουσία του μέλους του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας του «τριφυλλιού», Διαμαντή Παναγιωτόπουλου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος συμμετείχε στην προπόνηση των αθλητών της ομάδας Καλαθοσφαίρισης των Special Olympics Hellas, οι οποίοι έδειξαν να το χαίρονται με την ψυχή τους.

Ακολούθως, ο assistant coach του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ τους μίλησε για τη σημασία του αθλητισμού και της ομαδικότητας και τους μοίρασε δώρα από τους χορηγούς μας. Συγκεκριμένα η Superfoods και η Adidas τους προσέφεραν αθλητικό ρουχισμό, η Chipita Croissants 7DAYS, η 3E νερά και χυμούς motion και το viva.gr εισιτήρια θεάτρου.

«Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό και το κλαμπ το οποίο εκπροσωπούμε να συμμετέχει σε αυτό το πρόγραμμα. Όλοι γνωρίζουμε πως ο αθλητισμός δεν έχει να κάνει μόνο με νίκες και ήττες. Το σημαντικότερο στοιχείο αφορά το κοινωνικό μέρος του αθλητισμού και το τι μπορεί να προσφέρει σε διάφορες κοινωνικές ομάδες στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί πανευρωπαϊκά. Θεωρώ πως αυτές οι ενέργειες δίνουν χαρά και δύναμη στους ανθρώπους που προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο και θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες προκειμένου να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά ως κοινωνία και ως άνθρωποι» δήλωσε σχετικά ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος.

Από μέρους του ο One Team Ambassador, της ομάδας, Τζέιμς Γκιστ, τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός, συμμετέχει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Euroleague “One Team” – Basketball is Everywhere. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα αυτή τη χρονιά. Αυτούς που δούλεψαν σκληρά, τους αθλητές, τους προπονητές και όλους εκείνους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την επιτυχία αυτού του υπέροχου προγράμματος. Εύχομαι το πρόγραμμα να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Μπράβο σε όλους».


Eλέγξτε επίσης

Βόβορας: «Αυτά θέλει ο Ρικ Πιτίνο...»

Έγινε γνωστό ακόμη ένα από τα φιλικά του Παναθηναϊκού

Γνωστό έγινε ακόμη ένα από τα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στην καλοκαιρινή του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.