«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άρει την τιμωρία και να παίξει Ευρώπη από του χρόνου»

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να άρει την τιμωρία και να παίξει Ευρώπη από του χρόνου»

Για την ποινή αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο κ. Πιλάβιος, μιλώντας στην sdna WEB TV, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί από του χρόνου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά:

«Χωρίς να θέλω να γίνω σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδα να παίξει το 2020/21 στην Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίξει το ότι έχει επέλθει κανονικότητα. Η μία φιλοσοφία είναι «φάτε τους όλους», όπως με το θέμα του Άρη τιμωρήστε τους όλους.

Η άλλη φιλοσοφία είναι στο NBA πετάς έξω μια ομάδα από το πρωτάθλημα; και ποιος θα μείνει. Τεράστιο είναι το θέμα με την Σίτι και το FFP, δεδομένο, είναι λύση να τους πετάξεις έξω; Υπάρχει το ένα που είναι να τους πετάξεις έκτος, αλλά και οι ποδοσφαιρική που λέει ποδόσφαιρο είναι. Πιστεύω ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες ελπίδες να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News