Ο Ντρεοσί να μην γίνει ο επόμενος «φταίχτης»

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Οι φήμες για προσέγγιση του «αιώνιου» στον Βασίλη Ζαγαρίτη «φουντώνουν» τους φίλους του Παναθηναϊκού που δεκαετίες τώρα «τσιμπούν» σε οτιδήποτε αρνητικό και χαλάνε τον κόσμο.

Το γεγονός ότι στο κάδρο των φταιχτών ενόψει πιθανής αποχώρησης του νεαρού μπήκε (και) ο Πιερ Ντρεοσί (που μετρά εβδομάδες στο Κορωπί) φανερώνει τη σύγχυση που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων.

Προφανώς το έργο του Γάλλου είναι πολύ δύσκολο, φοβόμαστε πως στο μυαλό κάποιων οπαδών έχει επιλεγεί για ν’ αναλάβει τον ρόλο του επόμενου φταίχτη!

Άλλωστε οι τελευταίες σεζόν στο σύλλογο πέρασαν ψάχνοντας ενόχους: έπρεπε διαρκώς να εκτονώνονται καταστάσεις διά των απολύσεων, των απομακρύνσεων και του ράβε-ξήλωνε πριν γίνουμε μάρτυρες μιας (νιοστής) νέας αρχής!

Κανείς ποτέ δεν κατάλαβε γιατί απολύθηκε ο Δώνης, γιατί δόθηκαν τα κλειδιά στον Ρόκα, γιατί επιλέχθηκε προπονητής που δεν είχε ιδέα πως να συμπεριφερθεί σε επαγγελματίες, γιατί ο Καταλανός πήρε πόδι ενώ παρουσιαζόταν ως ο απόλυτος άρχων του Κορωπίου.

Κανείς δεν έχει κατανοήσει με ποια κριτήρια προσελήφθη ο Ντρεοσί, όλοι οι παραπάνω έφυγαν (κι ήρθαν) ακατανόητα.

Αυτό το πήγαινε-έλα παγιώνει στο μυαλό κάποιων θερμοκέφαλων ότι τα στελέχη είναι αναλώσιμα: είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με σεβασμό οποιοσδήποτε ανήκει σε ομάδα της οποίας οι διοικούντες είναι σαν να έχουν στόχο ζωής να φέρνουν τ/ους πελάτες τους (να το πούμε τεχνοκρατικά) στο…αμήν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News