Ο λόγος που έφυγε από τον Εξάστερο

«Τελειώνει» από τον Εξάστερο, πάει Λαύριο

Ο Νίκος Περσίδης αποφάσισε να μεταγραφεί στο Λαύριο προτιμώντας να αγωνίζεται παρά να βοηθά στις προπονήσεις τον Παναθηναϊκό.

Συμπαίκτες και προπονητές είχαν να λένε για τον χαρακτήρα του παιδιού που όμως δεν ήθελε να παραμείνει αδρανής αγωνιστικά γι αυτό καιρό ψαχνόταν να πάει σε σύλλογο που θα του έδινε ρόλο.

Εμείς θα τον θυμόμαστε για την παράσταση που έδωσε στις 8 Μαρτίου στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο αθλητής έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην EKO Basket League έχοντας 15 πόντους με 5/6 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/2 βολές και 5 ριμπάουντ. Ο Περσίδης ήταν εντυπωσιακός στην τελευταία περίοδο του αγώνα στο «Σοφία Μπεφόν» καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση.

Βρέθηκε στο παρκέ για 12:45 και σε αυτό το διάστημα εκτός από πόντους και ριμπάουντ πρόλαβε να δώσει 1 ασίστ και να κάνει 1 κλέψιμο.

Ο Περσίδης αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων για να βοηθήσει στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, τελικά στην πορεία της σεζόν κέρδισε την παραμονή του κι ουσιαστικά είχε συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, κάτι που ασφαλώς θα αλλάξει με τη φανέλα του Λαυρίου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News