No Panathinaikos, No Party!

Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των 30 κορυφαίων συλλόγων σε ΚύπελλοΠρωταθλητριών/CL

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται… στα χειρότερά του με τους εκπροσώπους του να δυσκολεύονται απέναντι σε ομάδες του Αζερμπαϊτζάν, του Καζακστάν και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Από τα πρώτα, κιόλας, παιχνίδια απειλούνται με αποκλεισμό οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, την ώρα που η χώρα βρίσκεται στα… πατώματα του ranking της UEFA.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με… το ζόρι 1-0 τη Νέφτσι Μπάκου με την υπόθεση πρόκριση στο Αζερμπαϊτζάν να παραμένει ορθάνοικτη.

Απογοήτεψαν στα προκριματικά της 3ης σε δυναμικότητα, διοργάνωσης (!) και του νεοσύστατου UEFA Europa Conference League ο Άρης και η ΑΕΚ με αρνητική συγκομιδή τερμάτων 4-1!

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκάθαρο ντισαβατάζ, ενόψει της ρεβάνς στο Χαριλάου, καθώς η Αστάνα υπερίσχυσε στην έδρα της το καθαρό σκορ 2-0. Από την άλλη, η ΑΕΚ «αυτοκτόνησε» (αν και… αδικήθηκε) στη Βοσνία με την Βέλεζ Μόσταρ να κάνει την ανατροπή από 0-1 σε 2-1.

Όπως λέγεται περίφημα από το φίλαθλο κοινό του ποδοσφαίρου… «No Panathinaikos, No Party»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News