Νικολακόπουλος: «Δεν έκανε θέατρο με ΑΕΚ ο Ιωαννίδης, με τον Άβιλα τον χτύπησε... ρεύμα!»

Νικολακόπουλος: «Δεν έκανε θέατρο με ΑΕΚ ο Ιωαννίδης, με τον Άβιλα τον χτύπησε... ρεύμα!»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στη συγκομιδή τερμάτων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στα τελευταία ματς και σχολίασε τη συμπεριφορά του Φώτη Ιωαννίδη στην Αγια Σοφιά κάνοντας σύγκριση με τη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο gazzetta.gr:

«Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μόλις τρία γκολ, σκοράροντας με το στανιό: 1-1 στον Ιωνικό, 1-1 με τον ΟΦΗ, 1-0 στη Λιβαδειά, 0-1 στην ΑΕΚ. Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός έχει βάλει 13 γκολ, σκοράροντας με μεγάλη ευκολία: 2-2 στα Γιάννινα, 5-0 τον Αστέρα, 2-0 στον Ιωνικό, 4-0 στο Βόλο. Λογικά η διαφορά στη βαθμολογία μειώθηκε κατά πέντε πόντους, όταν η μία ομάδα πετυχαίνει 13 γκολ κι η άλλη τρία…




Ας προσέξουμε ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα έδωσαν από τρία παιχνίδια εκτός έδρας και μόνο ένα εντός έδρας.

Βέβαια, λόγω του χθεσινού ντέρμπι, το πρόγραμμα των «πράσινων» ήταν πιο δύσκολο. Και υπάρχουν κι οι συγκυρίες, που μας δείχνουν ότι έχασαν την πανθομολογούμενη τεράστια ρέντα τους στο πρώτο μισό της σεζόν-όταν έχεις δοκάρια και στα τέσσερα παιχνίδια σου μετά τη διακοπή, δεν το λες και…τύχη.

Χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια π.χ. το ντέρμπι ήταν ξεκάθαρα για μία ισοπαλία 1-1. Το κέρδισε, όμως, η ΑΕΚ εκμεταλλευόμενη ένα λάθος του Μπρινιόλι, αλλά και την ικανότητα του Πινέδα να χώνεται ως κρυφός φορ (το ίδιο είχε κάνει και στο α΄ ημίχρονο, αλλά τότε ο Κουρμπέλης είχε ενεργήσει άψογα ως τρίτος στόπερ).




Ο (για πολλοστή φορά πολύ επικίνδυνος ως αλλαγή) Ιωαννίδης με λίγη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Προς τιμήν του δεν έκανε θέατρο για να πάρει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Μουκουντί, όπως είχε κάνει στη Λεωφόρο, όταν με το που τον βρήκε με το χέρι ο Άβιλα αντέδρασε σαν να τον χτύπησε ρεύμα.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News