Τον στέλνουν στην Αθήνα! (vid)

Τον στέλνουν στην Αθήνα! (vid)

Ο Κρις Ράιτ έρχεται σήμερα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με το tweet της πρώην ομάδας του στο NBDL, Ρεντ Μέιν Κλος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,03μ.), συμμετείχε στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπάκς το καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει μη εγγυημένο συμβόλαιο, ενώ σε οκτώ ματς που έπαιξε στο ΝΒΑ (με Μπακς και Ουόριορς) είχε μ.ο. 6 πόντους και 2,5 ριμπάουντ.

Ο Κρις Ράιτ αποφοίτησε το 2011 από το κολλέγιο του Ντέιτον, ωστόσο δεν έγινε ντραφτ. Πέρσι έπαιξε 41 ματς στο NBDL, έχοντας 19,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ, κάνοντας μάλιστα και 14 νταμπλ-νταμπλ.

Ο Ράιτ φαίνεται να ταιριάζει στο προφίλ του παίκτη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, είναι αθλητικός ψηλός, με έφεση στο ριμπάουντ και γενικά στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη (τύπου Λάσμε), είναι γενικά καλός στις βολές, αλλά δεν μπορεί να απειλήσει από μέση απόσταση (δεν έχει σουτ).

Επίσημη επιβεβαίωση από την ΚΑΕ δεν υπάρχει προς το παρόν και μέσα στη μέρα θα φανεί αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, που “στέλνουν” τον Ράιτ στον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News