Αποφασίζει ο Ντάλας ή όχι;

Αποφασίζει ο Ντάλας ή όχι;

Ο Χιού Ντάλας δεν είχε ιδέα για τις αλλαγές που πραγματοποίησε η ΚΕΔ, τις οποίες έμαθε αφού ήρθε στην χώρα μας και ενώ είχαν ήδη επικυρωθεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Χιού Ντάλας μπορεί πρόσφατα να δήλωσε ότι αυτός είναι που παίρνει τις τελικές αποφάσεις σχετικά με την διαιτησία, όμως στην πράξη φαίνεται ότι το… άδειασμα του Σκωτσέζου δεν έχει τελειωμό. Όπως αναφέρει η “Πράσινη”, η ΕΠΟ πριν λίγες μέρες έστειλε στον Ντάλας το σχετικό έγγραφο για την αλλαγή των μελών της ΚΕΔ, με τον Σκωτσέζο ν’ απαντά ότι καλό θα ήταν να τον περιμένουν.

Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αλλαγές είχαν γίνει πριν ενημερωθεί ο Ντάλας και επικυρώθηκαν την περασμένη Παρακσευή κατόπιν εισηγήσεως του κ. Γκιρτζίκη. Όταν ο αρχιδιαιτητής ήρθε στην Ελλάδα και βρέθηκε προ τετελεσμένου γεγονότος, αναρωτήθηκε γιατί είχαν πραγματοποιηθεί οι συγκεκριμένες αλλαγές και ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ προσπάθησε να του δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Παράλληλα, ο Ντάλας αντιλήφθηκε ότι και στα όρια ηλικίας των διαιτητών κάτι δεν πάει καλά. “Εσείς βάλατε το όριο των 35 ετών ως ανώτατο για την άνοδο στην Super League. Εμείς ως ΟΥΕΦΑ δεν συμφωνούμε γιατί θέλουμε να σφυρίζουν οι έμπειροι διαιτητές, αυτοί βγάζουν τα δύσκολα παιχνίδια” ανέφερε ο Σκωτσέζος όταν ζητήθηκε η άποψη του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News