Λόγω… Παππά έπαιξε περισσότερο

Λόγω… Παππά έπαιξε περισσότερο

Ο Διαμαντίδης έπαιξε περισσότερο με την Κηφισιά απ΄ ότι με τον Ολυμπιακό (!) αλλά αυτό συνέβη γιατί δεν υπήρχε στο rotation ο λαβωμένος Νίκος Παππάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η απουσία του Νίκου Παππά ανάγκασε τον κόουτς να επιβαρύνει χθες τον Δημήτρη Διαμαντίδη αφήνοντάς τον σχεδόν 32 λεπτά στο παρκέ. Ο αρχηγός είχε παίξει 28′ και 14″ στον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό παίρνοντας τις απαιτούμενες ανάσες, καθαρίζοντας το μυαλό του κάτι που φάνηκε στο τέλος όταν με τις (όπως πάντα) “χειρουργικές” αποφάσεις του καθόρισε το ντέρμπι.

Ο Καστοριανός παρότι στα φιλικά παρουσιαζόταν ανόρεχτος έχει ξεκινήσει καλά τα επίσημα παιχνίδια σε μια σεζόν που αναμένεται να “προστατευτεί” από το προπονητικό τιμ που δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον “ξεζουμίσει”.

Σημειωτέον πως ο έμπειρος κάπτεν τέλειωσε το παιχνίδι με την Κηφισιά χωρίς ούτε ένα λάθος (ομοίως κι οι Γκιστ, Μπλουμς), κάτι που βοήθησε την ομάδα να “κατέβει” στα έξι λάθη, εν αντιθέσει με τα 17 που έκανε στο κύπελλο. Τελείως διαφορετική βέβαια η ισχύς των αντιπάλων κι η σημασία των αγώνων αλλά οι αριθμοί είναι αριθμοί!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

panathinaikos24

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News