"Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός"

"Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Το εγκώμιο του «τριφυλλιού» έπλεξε ο Φιλίπ Κοκού, μιλώντας για την ιστορία της ομάδας του Αναστασίου ενόψει του αυριανού αγώνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της PSV:

«Έχουμε διαπιστώσει στην ανάλυση μας ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται ακόμη. Για παράδειγμα, έχει δοκιμάσει διαφορετικά συστήματα όπως το 4-4-2 και το 4-3-3. Πρεσάρει πολύ και σπάνια ανοίγεται. Αλλά είναι μία σπουδαία ομάδα και αδίκως κατέχει τόσο χαμηλή θέση στη διοργάνωση. Ξεκάθαρα, η βαθμολογική συγκομιδή του δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα που έχει.

Δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό ως τον αδύναμο κρίκο του ομίλου. Έχει καλούς παίκτες, αλλά μερικοί θα απουσιάσουν. Διαθέτει μία σκληρή ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να νικήσει. Οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε αυτή τη δυνατότητα. Εάν παίξουμε όπως με την Άλκμααρ, πιστεύω ότι θα νικήσουμε».

Για τον Ντεπάι είπε: «Έχω την αίσθηση ότι σύντομα ο Μέμφις (σ.σ. Ντεπάι) θα επανέλθει στα υψηλά επίπεδα του. Αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους μυϊκούς τραυματισμούς. Αυτή τη διαδικασία επαναλάβαμε με τους Λουκ Ντε Γιονγκ και Αντρές Γκουαρδάδο, οπότε θα την ακολουθήσουμε και με τον Ντεπάι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News