Νέο... ντου για Κοντονή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Νέο... ντου για Κοντονή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Στο δημαρχείο Χαλανδρίου βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τετάρτης θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους για το «λουκέτο» στη θύρα 13, αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήταν εκεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το δημαρχείο του Χαλανδρίου.

[ads2]

Oι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι ακολουθούν κατά… πόδας τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφασή του να βάλει «λουκέτο» στη Θύρα 13. Έτσι μόλις πληροφορήθηκαν ότι θα μιλήσει σε εκδήλωση στο δημαρχεία Χαλανδρίου πήγαν εκεί …

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο του Χαλανδρίου, αλλά ο υφυπουργός δεν ήταν εκεί και έτσι αποχώρησαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News