«Νέα μυστική μεταγραφή: Ο Μπακούτσης έπαιζε δανεικός στον Άρη από τον Ολυμπιακό!»

«Νέα μυστική μεταγραφή: Ο Μπακούτσης έπαιζε δανεικός στον Άρη από τον Ολυμπιακό!»

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη με τον Λίντσεϊ Ρόουζ βγήκε στο φως της δημοσιότητας άλλη μια κρυφή μεταγραφική κίνηση του Ολυμπιακού με το νεαρό Μπακούτση του Άρη.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρσι – όπως μαρτυρά και η (νέα) ανακοίνωση της ομάδας έγινε μεταγραφή το καλοκαίρι, του Αλμωπού Αριδαίας, – ως δανεικός στον Άρη από τον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά η αρχική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη.

Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και δόθηκε δανεικός στον Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση)…».

Η αλλαγμένη ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον μέσο Πέτρο Μπακουτσή.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από την ομάδα του Άρη όπου αποτελεί γέννημα θρέμμα αυτής. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2018 και από τότε προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη. Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα έγινε πέρυσι τον Δεκέμβρη, σε αναμέτρηση με τον Βόλο, αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, παρά μέσος (που είναι η κανονική του θέση). Έπειτα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό όπου έμεινε ελεύθερος πριν φορέσει τα κυανόλευκα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News