«Να μιλήσει στον κόσμο ο Αλαφούζος - Απέτυχε και τελειώνει ο Ντρεοσί»

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Αθλητική εφημερίδα σχολιάζει την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να πάρει «σκούπα», το μέλλον του Ντρεοσί και το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «Δημοκρατία»:

Η χρονιά για τον Παναθηναϊκό ήταν καταστροφική και, κατά την άποψή μας, πολύ σωστά ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει την απόφαση να χρησιμοποιήσει σκούπα και φαράσι!

Αρκεί να είναι αποφασισμένος να επενδύσει σε ποιότητα, τόσο στον προπονητή όσο και στους παίκτες. Εδώ που έχει φτάσει το πράγμα τα λάθη από τον ιδιοκτήτη απαγορεύονται.

Ο ίδιος πρέπει να αναλάβει την προεδρία και να βγει μπροστά. Να μιλήσει στον κόσμο και να πει τι σκέφτεται. Να προσλάβει έναν προπονητή που θα εμπνέει και θα μπορεί να σηκώσει στην πλάτη του αγωνιστικούς κραδασμούς.

Ο Γιοβάνοβιτς του ΑΠΟΕΛ ίσως να μπορεί. Αυτό το ΙΣΩΣ, όμως, κάνει το πράγμα δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, ειδικά τώρα που έχει τρία χρόνια να καθίσει σε σύλλογο.

Κατά την άποψή μας, καλά θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος να “τελειώσει” τον Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής απέτυχε παταγωδώς και, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από το Τριφύλλι, με τον μεγαλομέτοχο της “πράσινης” ΠΑΕ να μην προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο εξέπνευσε με τη λήξη της περιόδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News