Να γίνει πρωταθλητής και όχι entertainer!

Κάτι χρωστάει ο Χατζηγιοβάνης

Στο Καραϊσκάκη αστόχησε προ του Ζοζέ Σα, με τον ΠΑΣ δεν σκόραρε προ…κενού τέρματος, λέτε να πληρώσει ο ΠΑΟΚ τα σπασμένα;

Για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη μιλάμε που άκουσε πολλά για το …στράβωμά του επειδή δεν του δόθηκε η εκτέλεση πέναλτι απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ο Μυτιληνιός είναι αναμφίβολα μια unique περίπτωση. Πρόκειται για εκκολαπτόμενο σταρ στο Κορωπί, ίσως τον καλύτερο στο 1 vs 1 που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κλαμπ, όμως χαρακτηρίζεται από την αμφίβολη ικανότητα του να ηγηθεί μιας ομάδας με ξεχωριστή κουλτούρα η οποία ακόμα και στα χειρότερά της χρόνια πάντα στοχεύει ψηλά.

Όσο κι αν δεν υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για την ποιότητά του, τα… παιδιαρίσματα που κάνει συχνά στο γήπεδο μας πιστοποιούν με συχνότητα την πνευματική του αδυναμία.

Οι fans του τον λατρεύουν γιατί αυτό το παιδί είναι η επιτομή αυτού που λέμε «συναρπαστικός», όμως το ζήτημα είναι να γίνει μπροστάρης κάποια στιγμή συνδυάζοντας προσωπικότητα και star quality, εκτελώντας με προσήλωση όλες αυτές τις κομβικές λεπτομέρειες που είναι κομβικές σε σωματεία πρωταθλητισμού, θέτοντας εαυτό στην υπηρεσία του συνόλου όταν πρέπει.

Όσο δεν το κάνει, όσο γκρινιάζει επειδή δεν αναλαμβάνει πέναλτι, φάουλ, κόρνερ, όταν μουτρώνει επειδή δεν είναι βασικός , τόσο θα υπάρχει νεφελώδες τοπίο για μια πειστική απάντηση στα ερωτήματα που αφορούν τα πραγματικά «θέλω» του.

Πρέπει να καταλάβει πως αν δεν μπει κάτω από τη σκέπη της ομάδας αντί για πρωταθλητής (κάποια στιγμή) θα καταντήσει entertainer.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News