«Μπορεί να χτιστεί κλειστό μπάσκετ εντός της Διπλής Ανάπλασης»

Ο Βοτανικός, οι πρόσφυγες, το γήπεδο και τα... χρυσόψαρα!

Απόλυτος ότι μπορεί να χτιστεί κλειστό μπάσκετ εντός της Διπλής Ανάπλασης εμφανίζεται ο Συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, Κώστας Αλεξίου.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας στη “Live Sport” και τον Βασίλη Βέργη:

Πιστεύει ότι ο Δήμαρχος κοροϊδεύει τον Παναθηναϊκό;
«Όχι, δεν τον κοροϊδεύει. Θέλει να προχωρήσει αλλά με τους δικούς του όρους και κυρίως με την εμπορική εκμετάλλευση του πρότζεκτ από την πλευρά του Δήμου. Ή και με εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί ο Δήμος της Αθήνας…»

«Όχι, δεν τις έχει βρει. Όλα είναι ακόμη ασκήσεις επί χάρτου. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είναι δεσμευμένο μέχρι το 2022. Στον προϋπολογισμό των έργων της επόμενης τριετίας δεν περιλαμβάνεται πουθενά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δημιουργήσει εταιρεία εκτός Δήμου ο κ. Μπακογιάννης για να προχωρήσει σχετικά»

Η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό ποια είναι;
«Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό ΚΑΙ την εμπορική εκμετάλλευση, όχι μόνο τη χρήση του γηπέδου»

Το Προεδρικό Διάταγμα μπορεί να «πειραχθεί» και να κατασκευαστεί εντός Διπλής Ανάπλασης και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, να δημιουργηθεί δηλαδή η Παναθηναϊκή Πολιτεία όπως ζητάει ο κ. Γιαννακόπουλος;
«Φυσικά μπορεί με βάση τις αιρέσεις που έχει βάλει το ΣτΕ. Μειώνοντας τα τετραγωνικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου, μειώνοντας δηλαδή το ύψος, μπορεί να κατασκευαστεί το πρώτο χωρητικότητας 28000 θέσεων και ταυτόχρονα το γήπεδο μπάσκετ εντός Διπλής Ανάπλασης. Δεν χρειάζεται κάποιο όμορο οικόπεδο εκτός ΠΔ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News