«Μπαίνουμε με 25 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ - Η αντίδραση Αλαφούζου»

«Μπαίνουμε με 25 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ - Η αντίδραση Αλαφούζου»

Χθες βγήκε στη δημοσιότητα το θέμα περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ιστοσελίδα greeknewsonline που καλύπτει την ειδησεογραφία της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ αποκάλυψε σε χθεσινό δημοσίευμα της πως ομογενείς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ έκαναν κίνηση τον Σεπτέμβριο για να επενδύσουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο άτυπος επικεφαλής του κονσόρτσιουμ και δικηγόρος Μάρκος Δρακώτος μαζί με άλλους δύο Ελληνες ομογενείς κι έναν ισχυρό Αμερικανό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο real estate προσέγγισαν όντως τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο.

Στις πρώτες επαφές τους φέρονται να ενημέρωσαν συνεργάτη του Αλαφούζου πως είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως εκκίνηση το ποσό των 25 εκατ. ευρώ και περίμεναν απάντηση.

Μία εβδομάδα μετά ενημερώθηκαν πως «ο κ. Αλαφούζος δεν πουλάει αλλά ψάχνει συμπαίκτη για το 49% των μετοχών» και οι ενδιαφερόμενοι αποσύρθηκαν τονίζοντας πως δεν προτίθενται να επενδύσουν χρήματα χωρίς να έχουν το απόλυτο κουμάντο της ΠΑΕ.

Το θέμα προς το παρόν έχει τελειώσει εντούτοις όπως τονίζεται από το περιβάλλον των ομογενών επιχειρηματιών υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον εάν υπάρξει πρόθεση πώλησης από την πλευρά Αλαφούζου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News