Μόνη πρώτη σταθερά η Εφές!

Μόνη πρώτη σταθερά η Εφές!

Η Εφές τα… χρειάστηκε με τη συμπολίτισσα Μπελεντίγε (87-77) στην Κωνσταντινούπολη μέχρι τη 19η νίκη στην TBL (23η αγων.).

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Τουρκίας διατηρήθηκε η Εφές μετά τη δύσκολη εντός έδρας νίκη με 87-77 απέναντι στην Μπουγιουκσεχίρ χάρη στο επί μέρους σκορ 22-11 στην τέταρτη περίοδο της αναμέτρησης.

[ads2]

Παρά το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά το γεγονός πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αφού μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 66-65 και χρειάστηκε να πατήσει “γκάζι” στο τέλος.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα με τους Ντέρικ Μπράουν (13π, 10ρ) και Τσεντί Οσμάν (10π, 10ρ) να σημειώνουν νταμπλ-νταμπλ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο Τόμας Ερτέλ με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Για λογαριασμό της Μπουγιουκσεχίρ ο Σιν Άρμαντ ήταν ο κορυφαίος με 24 πόντους και 3 ασίστ, την ώρα που ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από την ΑΕΚ, Άρμστεντ, πρόσθεσε 9 πόντους και 3 ασίστ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News