Το μοναστήρι είναι σίγουρα καλά αγαπητέ...Κλαβέρ!

Στη Λοκομοτίβ ο Κλαβέρ

Η αλήθεια είναι ότι μια πίκρα μία ξενέρα την ένιωσαν όλοι όταν έγινε γνωστό πως η  υπόθεση της μεταγραφής του Βίκτορ Κλαβέρ στον Παναθηναϊκό… ναυάγησε.

Όμως ήταν κάτι που κράτησε πολύ λίγο, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο να πιστέψει (και δικαίως) πως ελέγχει πλήρως την κατάσταση στο μεταγραφικό παζάρι.

[ads2]

AdTech AdΗ υπόθεση Κλαβέρ για τους περισσότερους ήταν μια υπόθεση που θεωρείτο τελειωμένη. Βλέπετε, ο Παναθηναϊκός μετά τις μεταγραφικές «βόμβες» των Σίνγκλετον, Τζέιμς και Μπουρούση, αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να δημιουργήσει.. πανικό σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα.
Και έφτασε μια… ανάσα από το να το πετύχει. Το μόνο που αρκούσε στο φώτο… φίνις ήταν ο Βίκτορ Κλαβέρ να ανταποκριθεί σαν σωστός επαγγελματίας και να κάνει αυτό που έλεγε ότι θα έκανε.
Και σε καμία περίπτωση τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποί του να μην έκαναν… παιχνιδάκια που δε γίνονται ούτε στην… ΕΣΚΑ. Τελικά η πλευρά του Κλαβέρ έφερε τα πάνω κάτω με τον Ισπανό να αθετεί τον… λόγο του και πλέον ο Παναθηναϊκός κοιτάζει μπροστά.
πηγή: leoforos.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News