«Μήνυμα» προς Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας, σκόραρε κόντρα στο Βέλγιο! (vid)

«Μήνυμα» προς Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας, σκόραρε κόντρα στο Βέλγιο! (vid)

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ξεκίνησε από την αρχή στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο και μάλιστα, βρήκε την απάντηση για τη «γαλανόλευκη» στο γκολ του Αζάρ, στο 66ο λεπτό με κοντινό πλασέ προς την εστία του Μινιολέ.

Μόνο… απαρατήρητος δεν έχει περάσει για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο φιλικό της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο.

Ο Τζον Φαν Σχιπ τον έβαλε στην αρχική ενδεκάδα, όπως και συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια (με τον Αχιλλέα Πούγγουρα στον πάγκο), και εκείνος τον δικαίωσε με το γκολ της ισοφάρισης στο β’ ημίχρονο.

Και στα ανασταλτικά του καθήκοντα ο Τζαβέλλας ήταν θετικός, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τις βέλγικες επιθέσεις του Μπατσουάγι.

Αυτό ήταν ένα «μήνυμα» του Τζαβέλλα προς τις ελληνικές ομάδες, καθώς ο Έλληνας διεθνής εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του τρέχον καλοκαίρι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News