Μεταγραφές: Τα διαμάντια του Ρόκα

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

O Τσάβι Ρόκα προετοιμάζει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Μένει να φανεί και το ποιο ακριβώς θα είναι το ύψος του «πράσινου» μπάτζετ, αν και σε κάθε περίπτωση οι διαφοροποιήσεις δε θα είναι πολλές.

Σύμφωνα με την Πράσινη, ο Τσάβι Ρόκα αισθάνεται πως είναι στα νερά του. Έτσι κι αλλιώς γνώριζε από πριν πως οι δυνατότητες που υπάρχουν αφορούν την ενίσχυση με ποδοσφαιριστές ελεύθερους ή συμφωνίες με ομάδες για δανεισμό.

Δεν υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα κανένας λόγος προβληματισμού. Διότι ο Ρόκα έτσι ακριβώς έχει μάθει να δουλεύει στη μέχρι τώρα καριέρα του. Δηλαδή περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι ή δεν υπολογίζονται απ τις ομάδες τους και παραχωρούνται δίχως αντάλλαγμα είτε δανεικοί είτε και μένοντας ελεύθεροι όπως έγινε με τον Αγιούμπ για παράδειγμα. Αυτή ήταν η φιλοσοφία του και στην Κύπρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News