Με σύμμαχο την παράδοση - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Έφτασε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη.

Το κυρίως… πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Super League διεξάγεται απόψε, με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει (19:30). Το «τριφύλλι» μετά τις δύο σερί ήττες από Αστέρα και ΟΦΗ, κινδυνεύει να χάσει το… τρένο της Ευρώπης και φιλοδοξεί να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Οι «πράσινοι» έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογία με 30 βαθμούς και μακριά από τη Λεωφόρο είναι απογοητευτικοί (2-1-6).

Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά (9-2-0) και παραμένει μόνος δεύτερος. Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι στην Τούμπα το αήττητο για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου κρατάει από τις αρχές Δεκεμβρίου (6-2-0)! Πάντως, αυτό δεν φοβίζει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Διότι η παράδοση τα τελευταία τρία χρόνια είναι υπέρ του «τριφυλλιού» σε επίπεδο πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, στα 9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους και στις δύο έδρες, ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις νίκες έναντι δύο του ΠΑΟΚ, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις εμφανίστηκε ισοπαλία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα στην Κρήτη.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που ήταν πολύ πιο καλός στο γήπεδο, μπορούσε να ελέγξει το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα καταφέραμε από κάποιες αντεπιθέσεις να έχουμε το σκορ υπέρ μας. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε καλύτερα το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το προβάδισμά μας, αλλά μετά ήρθε η αποβολή και ήταν λογικό να υποχωρήσουμε. Στο τέλος δείξαμε πως δεν μπορούσαμε να κατανοήσουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού και τιμωρηθήκαμε πολύ σκληρά. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι ακόμη και τα πράγματα δυσκολεύουν για μας. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News