Με Περέα θα... καρφώσει τον Περαία!

Με Περέα θα... καρφώσει τον Περαία!

Τρέλα, πάθος, μαχητική ψυχή και κατάθεση ενέργειας στον αγωνιστικό χώρο, είναι κάποια από τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι…

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την «αιώνια» μάχη. Χάος στο μυαλό του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ενδεχομένως στήνει για τελευταία φορά τους «πράσινους», σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος.

Ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βγάλει από… τη μύγα ξύγκι. Μέσα από ένα φτωχό και κακοφτιαγμένο ρόστερ, καλείται να βρει τις λύσεις που θα δώσουν στο «Τριφύλλι» τους 3 βαθμούς ενάντια στο μισητό αντίπαλο.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το ταλέντο δεν ξεχειλίζουν στο «πράσινο» στρατόπεδο, βλέποντάς το ρεαλιστικά. Συνεπώς, η τρέλα, το πάθος και η κατάθεση ψυχής στο χορτάρι του ΟΑΚΑ είναι στοιχεία που αν δει ο Δώνης σε έναν παίκτη θα ήταν παράλογο να μην τον ρίξει στη μάχη.

Τον Περέα τον έχουμε δει ελάχιστα. Στην πρόσφατη ντροπή του «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν όαση σε μια έρημο πράσινων φαντασμάτων, που σκουντουφλούσαν στη Θεσσαλονίκη. Μπήκε μέσα στο γήπεδο, έτρεξε, σκόραρε, έκλαψε, αλλά εξαιτίας της ανοησίας του Μακέντα του κόπηκαν τα φτερά.

Τον θέλουμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε αυτά τα ψυχικά χαρακτηριστικά που βγάζει, κρίνοντας ότι μπορεί να ξεσηκώσει τους συμπαίκτες του, γιατί το ΟΑΚΑ προβλέπεται άδειο.

Μια από τις κορυφαίες ελληνικές στοιχηματικές, προσφέρει τα γκολ του Περέα σε ενισχυμένη απόδοση κι αναμφίβολα αυτό δεν περνάει απαρατήρητο. Εξηγήσαμε τους λόγους παραπάνω!

Δείτε τις αποδόσεις:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News