Μαύρα νέα για Περέα (pic)

Μαύρα νέα για Περέα (pic)

Πένθιμες μέρες περιμένουν τον Χουάν Χοσέ Περέα, καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του, Τζένα.

Ο Κολομβιανός βρίσκεται στην πατρίδα του, επωφελούμενος τη διακοπή του καλοκαιριού, ωστόσο, του έπαιξε άσχημο παιχνίδι η ζωή.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο Instagram, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του, Τζένα και από την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στο Instagram, θα καταλάβει κανείς το δέσιμο που υπήρχε μεταξύ των δύο.

Από τους πρώτους που του συμπαραστάθηκε, ήταν ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα του Περέα:

“Η γιαγιά μου Τζένα. Υπήρχαν λίγα πράγματα που δεν σου είπα, είσαι ο άνθρωπος μου, η όμορφη γιαγιά μου, όλη μου η ζωή…. Σε γέμισα με τόση αγάπη γιαγιά…

Σου έδωσα την καρδιά μου, ξέρω ότι ήμουν ο λόγος για τις χαρές και την περηφάνια σου! Πάντα μένω με την άνευ όρων αγάπη που μου έδωσες, όμορφη γιαγιά!

Σήμερα φεύγετε, αλλά παίρνετε μαζί σας την αγάπη χιλιάδων ανθρώπων στους οποίους πάντα δίνατε ασφάλεια, αγάπη και στοργή! Γιαγιά, ο Θεός να σε πάει να ξεκουραστείς με τον παππού μου Tucy και να τους επιτρέψεις να συνεχίσουν να φροντίζουν τη ζωή μου και την καριέρα μου, είναι και θα είναι πάντα η ζωή μου!!!

Ξεκουραστείτε σε ειρήνη

Ζεις στη μαμά μου και σε αγαπώ άνευ όρων, θα σε αγαπώ πάντα”!

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News