Μαθαίνει αντίπαλο για το Κύπελλο την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Καρδίτσα 4-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα μάθει ο Παναθηναϊκός (έχει καθαρίσει με το 4-0 στη Λεωφόρο επί της Καρδίτσας), καθώς θα συμβεί κανονικά την προγραμματισμένη μέρα το ματς της Λαμίας με τον Άρη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΓΑ, στην απόφαση “Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022” (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πράγμα που σημαίνει πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό δεν θα διεξαχθεί την Τετάρτη, όμως, το ίδιο δεν θα ισχύσει και για τον αγώνα της Λαμίας με τον Άρη που ενδιαφέρει πολύ τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News