Μάρτιν: «Καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά είμαστε το φαβορί»

Μάρτιν: «Καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά είμαστε το φαβορί»

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε στην ΕΡΤ3 για τον φετινό Ολυμπιακό και την κορύφωση της σεζόν στην Stoiximan Basket League.

Για τη σειρά με τον Προμηθέα: ”Είναι μία καλή ομάδα, δεν την υποτιμήσαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας και ήμασταν σοβαροί”




Για τους Τελικούς, αν αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό: ”Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι σημαίνει ο τίτλος για την ομάδα, την πόλη, τους Έλληνες παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Συζητάμε γι’ αυτό από τον Οκτώβριο, όλη τη σεζόν. Ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα, δεν ήμασταν στην λίγκα, επιστρέψαμε και είναι μεγάλη υπόθεση να είμαστε πρωταθλητές.

Είμαστε προφανώς το φαβορί, είναι διαφορετικό από την Ευρωλίγκα, o Παναθηναϊκός είναι καλός. Το κοινό μας θα είναι και πάλι τρελό, πρέπει να το διαχειριστούμε και να είμαστε σοβαροί. Είμαστε το φαβορί, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε”

Για τα στοιχεία που χρειάζονται στους Τελικούς: ”Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι πάθος, ενέργεια. Είναι ότι παίζεις για τον Πειραιά. Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Πρέπει να παίζεις με φλόγα. Έτσι πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News