Μάνατζερ της χρονιάς

"Τότε θα μιλήσουμε για Βοτανικό - Ο Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί μόνο με τα σημαντικά"

Κοιτάξτε να δείτε που όπως έτσι πάνε τα πράγματα ο Τακης Τριαντόπουλος διεκδικεί τον τίτλο του μάνατζερ της σεζόν σ’ όλα τα αθλήματα στη χώρα.

Κοιτάξτε να δείτε που όπως έτσι πάνε τα πράγματα ο Τακης Τριαντόπουλος διεκδικεί τον τίτλο του μάνατζερ της σεζόν σ’ όλα τα αθλήματα στη χώρα.

Διοικητικός με εξειδικευμένες γνώσεις στα οικονομικά, δείχνει ικανός να ηγείται μιας ομάδας value/money που αυτή τη στιγμή με Χεζόνια-Νέντοβιτς (τον οποίο «ζαχαρώνει» ΟΛΗ η Ευρώπη) είναι η πιο εξεζητημένη για να παρακολουθήσεις σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα κι ας κείτεται στα πιο χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Γοητευμένος απ’ το μυστικό σύνδεσμο που ενώνει εδώ και δεκαετίες τον σύλλογο με τους οπαδούς, ο «νο1» της ΚΑΕ κατάφερε να εκτοξεύσει το ενδιαφέρον των τελευταίων για το κλαμπ εκεί που οι περισσότεροι είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο ιδιοκτησιακό, αδιαφορώντας για τα αγωνιστικά.

Πάρε να χεις Χεζόνια, Μαντζούκα, Μπρέι (τι ντεμπούτο ήταν αυτό με τον Άρη!) να πορεύεσαι μέχρι τη λήξη της χρονιάς! Ποιος αμφιβάλλει ότι άνευ Covid τα sold out στο Μαρούσι θα ήταν διαδοχικά κι όλα αυτά σε μεταβατική χρονιά, δίχως την «ομπρέλα» της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News