Λυτρώθηκε (πάλι) λόγω... Παναθηναϊκού ο Σπανούλης!

Λυτρώθηκε (πάλι) λόγω... Παναθηναϊκού ο Σπανούλης!

Αν έψαχνε κάποια μπασκετική λύτρωση για το γεγονός πως παραμένει «ενεργός» στα 40… παρά ένα ο Βασίλης Σπανούλης, τότε, εκείνος τη βρήκε από τον Ρικ Πιτίνο και όχι από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Προς το φινάλε της σεζόν, ο ερυθρόλευκος προπονητής δεν φάνηκε να βλέπει με καλό… μάτι την προοπτική ο Σπανούλης να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, είχε δηλώσει «Αν η πανδημία κρατήσει για πέντε χρόνια ακόμα, τότε, ο Σπανούλης θα παίξει μέχρι τα 45 για να αποχαιρετίσει τον κόσμο;».

Κι όμως, σεβασμό προς το όνομα της σημαίας του Ολυμπιακού έδειξε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο. Ο Αμερικανός «Hall of Famer» είχε τονίσει πολλάκις πως θέλει τον V-Span στην Εθνική και τελικά κατάφερε να τον «ψήσει»!

Βέβαια, τον Πιτίνο δεν τον ήθελαν στην Εθνική Ελλάδος λόγω… του πράσινου παρελθόντος του. Κι όμως, ο Παναθηναϊκός είναι ο κύριος λόγος της επιστροφής του Σπανούλη στη «γαλανόλευκη», όπως, ήταν και εκείνος που του έδωσε «ψωμί» επί σειρά ετών και τον έκανε δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News