Αποκάλυψη Γιαννακόπουλου: «Ανακοινώσεις λίγο μετά τις γιορτές για το Βοτανικό»

Η διευκρίνιση για τα 20 εκατ. ευρώ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN, «Total Football», «έβγαλε» ειδήσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες έρχονται επίσημες ανακοινώσεις για το Βοτανικό.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο και να μην μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως το πρότζεκτ του PAO ALIVE είναι μονόδρομος. Μόνο με τον Βοτανικό θα αλλάξουν τα πράγματα. Σε ότι αφορά την διαδικασία για το γήπεδο δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα μου έλεγαν προεκλογικά ο κύριος Μπακογιάννης, ο κύριος Πατούλης. Διαφοροποιήθηκαν κάπως τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον κύριο Μητσοτάκη και για αυτό τόσο καιρό είχαμε ησυχία. Με την βοήθεια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των τραπεζών, ξεπεράστηκε αυτό το θέμα και θα έχουμε σύντομα ευχάριστες ανακοινώσεις. Μετά την Πρωτοχρονιά.

Από κει και πέρα, το πρότζεκτ έχει θωρακιστεί νομικά και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Από την συμμετοχή του κόσμου είμαι ικανοποιημένος. Αν σκεφτεί κανείς πως δεν υπήρχαν δεδομένες εξελίξεις και δεν υπήρχε συμμετοχή από τους επιφανείς Παναθηναϊκού. Η συμμετοχή του κόσμου μου δείχνει ότι θα πιάσουμε τον στόχο μας. Είναι θετική ένδειξη. Το επόμενο διάστημα θα κάνουμε εκδηλώσεις στην Αυστραλία, στην Αμερική και θα έχουμε ραντεβού με επιφανείς Παναθηναϊκούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ πως κάποιος δεν θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια».

Αναφορικά με το αν περιμένει να συμπορευτεί και ο Γιάννης Αλαφούζος στο πρότζεκτ, απάντησε: «Νομίζω πως ο κύριος Αλαφούζος έχει εκφραστεί στο παρελθόν, ή μάλλον έχει δείξει ότι δεν έχει διάθεση να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πιστεύω ότι όταν όλες οι προϋποθέσεις θα έχουν καλυφθεί θα καθίσουμε σε ένα τραπέζι βλέποντας το καλό του Παναθηναϊκού και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτή τη μεταβίβαση».

Για το αν είναι αισιόδοξος πως ως το τέλος της σεζόν θα μπει σε διαδικασία να υλοποιηθεί το πρότζεκτ, απάντησε: «Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, κάτι το οποίο έχουμε πει επανειλημμένως και ο Δήμος, και η Περιφέρεια και η Κυβέρνηση και εμείς, είμαστε όλοι θετικοί, πιστεύω πως θα υπάρξει θετική κατάληξη».

«Κόσμημα ο Σπανούλης, μακάρι να επιστρέψει στην Εθνική»

«Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον δρόμο θεωρώντας ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά. Ήταν δικές τους οι αποφάσεις. Αυτό που ζήσαμε στο ματς της EuroLeague, δεν μπορούμε να το ζήσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός όταν έχανε έδινε συγχαρητήρια. Ο Ολυμπιακός δεν αποδέχεται ότι σε έναν αγώνα υπάρχει και η ήττα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα: «Δεν με απασχολεί ποιες είναι οι άλλες ομάδες. Με ενδιαφέρει να κερδιζει ο Παναθηναϊκός. Δεν μου καίγεται καρφί ποιες ειναι οι άλλες οι ομάδες. Εμενα το σπίτι μου είναι ο Παναθηναϊκός».

Για τους φετινούς στόχους: «Υπήρχαν κάποιες στιγμές οπως η πρώτη χρονιά που δεν περάσαμε στο Final 4 για ένα σουτ. Καποιες χρονιές είχαμε πλεονέκτημα, αλλά είχαμε την ατυχία να παίξουμε με την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Φετος έχει γινει μεγαλυτερη επένδυση και έχουμε στόχο την πρόκριση στο Final 4 μέχρι να κατακτήσουμε την EuroLeague».

Για τον Βασίλη Σπανούλη και τις σκέψεις του Ρικ Πιτίνο να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα μετά το αποκλειστικό θέμα του gazzetta.gr, είπε: «Είναι αποδεδειγμένα ένας από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Και όχι μόνο όσον αφορά το μπάσκετ. Είναι κόσμημα και μακάρι να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα».

Περισσότερα σε λίγο…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News