«Ληστεία» και στο Βικελίδης για τον Άρη - Αγνόησε χέρι του Εμβιλά ο Βαντ! (vid)

«Ληστεία» και στο Βικελίδης για τον Άρη - Αγνόησε χέρι του Εμβιλά ο Βαντ! (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πρέπει να είδαν αρκετό… μπάσκετ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, ο διαιτητής και το VAR έκαναν τα στραβά μάτια!

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακολούθησε ένα ακόμη… χτύπημα για την πιο ευνοημένη ομάδα τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα.

Στο πρώτο μισό του β’ ημιχρόνου ο Εμβιλά σταματά την μπάλα με το χέρι εντός της περιοχής του Άρη, ο Ίστβαντ Βαντ φάνηκε να ενημερώνεται από το VAR πως πρέπει να κάνει ανασκόπηση στη φάση, αλλά εκείνος τελικά, «κιτρίνισε» τον πάγκο του Άρη και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.




Φυσικά, όλο το γήπεδο εξερράγη με υβριστικά συνθήματα κατά του ρέφερι της αναμέτρησης κι όχι μόνο! Σε ένα νόμιμο σύμπαν ο Άρης θα ήταν μπροστά στο συνολικό σκορ (τουλάχιστον) με σκορ 2-1, όμως, με αυτά τα δεδομένα την πρόκριση παίρνει ο Ολυμπιακός έως τώρα, με το γκολ του Μασούρα από το πρώτο ματς.

Δείτε παρακάτω τη φάση:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News