«Λευτέρης Αυγενάκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Ο λόγος»

Απάντηση Αυγενάκη στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται»

Με αφορμή το τελικό Master Plan για το ΟΑΚΑ που παρουσιάστηκε στον Μητσοτάκη από τον Αυγενάκη, φίλος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το όραμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ολική ανάπλαση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Μαρούσι ενστερνίσθηκε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που δρομολογεί ένα Master Plan που θα μεταμορφώσει την περιοχή γύρω από το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης», όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα sdna.gr.

Tο Master Plan για το ΟΑΚΑ, το οποίο αποτελεί σχεδόν αντιγραφή του Athens Alive, δηλαδή της πρότασης ανάπλασης ύψους 1,7 δισ. ευρώ που είχε παρουσιάσει τον Μάρτιο του 2018 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, φίλος του τριφυλλιού τόνισε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Κάτι που… επιβεβαίωσε και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Δείτε:

«Λευτέρης Αυγενάκης, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Ο λόγος»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News