Κορωπί, όπως στη Bundesliga!

Συζήτησαν στο Κορωπί την ανακοίνωση Αλαφούζου

Την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έδινε (μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλευρό των κ.κ. Χαρδαλιά και Τσιόδρα) το «πράσινο φως» για την επιστροφή των ομάδων της Super League σε προπονήσεις με αυστηρώς ολιγομελή γκρουπ -6-8 παικτών- ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του συμμετείχαν σε διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών.

Ως εκ τούτου, ενημερώθηκαν για την κυβερνητική απόφαση με μικρή καθυστέρηση, ωστόσο ξεκίνησαν αμέσως την προετοιμασία του πλάνου «επιστροφής» του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις από την προσεχή Τρίτη (05/05) στο «Γ. Καλαφάτης». Μέχρι αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 01/05) ή το αργότερο ως το Σάββατο (02/05) θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» για το πώς θα μοιραστούν στα προπονητικά γκρουπάκια και ανά πόσα άτομα θα είναι το κάθε ένα.

Παράλληλα, το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα περιμένει τις επόμενες ημέρες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή του Αθλητισμού, για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες της προπόνησης στα ανοικτά γήπεδα για την επαναφορά της φυσικής κατάστασης των αθλητών και τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής τους. Αν κι όπως όλα δείχνουν, η «βάση» της προπόνησης θα είναι αντίστοιχη με το πλάνο που εφήρμοσαν στη Γερμανία, οι ομάδες της Bundesliga στις πρώτες ημέρες της επιστροφής τους στα προπονητικά κέντρα, μετά την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Τα γήπεδα στο «Γ. Καλαφάτης» είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι το προπονητικό κέντρο της ομάδας είναι κλειστό από τις 14 Μαρτίου, καθώς όλο αυτό το διάστημα κηπουροί φρόντιζαν τον χλοοτάπητα, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, εφόσον γύριζε η ομάδα για προπονήσεις.

Πηγή: απε

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News